DrieGasthuizenGroep Westerkade

Verzorgende IG

Voor onze locatie Westerkade zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een Verzorgende IG. Bij locatie Westerkade wonen bewoners met een chronische somatische aandoening en in het bijzonder met bewoners met de ziekte van Parkinson.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG binnen de locatie Westerkade draag je bij aan de invulling van de zorgbehoeften van onze bewoners. In de praktijk betekent dit dat je ondersteuning biedt bij diverse zorgvragen die voortkomen uit het zorgleefplan . Je zet je kennis en positiviteit in om bij te dragen aan een prettig leefomgeving voor onze bewoners. Daarnaast zorg je voor de continuïteit van verpleeg- en zorgactiviteiten voor de bewoners op de afdeling. Je verricht alle voorkomende handelingen waarvoor je bent opgeleid. Je assisteert en begeleidt onze bewoners bij hun persoonlijke verzorging en huishoudelijke werkzaamheden. Je ondersteunt en stimuleert de bewoners om taken zoveel mogelijk zelfstandig te blijven uitvoeren en daarnaast signaleer je eventuele veranderingen bij een bewoner. 

 

Wie ben jij?

Een gastvrije, betrokken, flexibele en ondernemende professional met een diploma verzorgende IG. Je kunt zelfstandig werken en in teamverband. 

Dan denken wij dat deze functie bij jou zou kunnen passen!

 

Dit bieden wij!

  • Wisselende diensten, 28 uur per week;

  • Een prettige en professionele werksfeer;

  • Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling;

  • Een stimulerende werkomgeving die gericht is op samenwerking, binnen je team en met de andere geledingen van de organisatie;

  • Een salaris tussen €2.399,49 - €3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (FWG 35)

  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: opleidingsmogelijkheden, individueel leerbudget, pensioen, eindejaarsuitkering, telefoon/laptop/tablet regeling, fietsregeling en een actieve personeelsvereniging.

Enthousiast of meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariska Stam (werkzaam van maandag tot en met donderdag) via telefoonnummer 06 53684658. Is deze baan precies wat je zoekt? Solliciteer dan direct via de button hieronder.  

Omdat wij doorontwikkeling binnen onze organisatie erg belangrijk vinden hebben de interne sollicitanten bij dezelfde geschiktheid voorrang op de externe sollicitanten. Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op zowel de interne en externe kandidaten.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2022-52

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract
Tijdelijk

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Locatie:

28

Contactpersonen:

Mariska Stam - Eijkelkamp

mobiel: +31 06 - 53684658

Kantooradres:

Rijnstraat 71 6811EZ Arnhem