DrieGasthuizenGroep Drie Gasthuizen

Verpleegkundige

Ben jij een verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze locatie Drie Gasthuizen zijn wij op zoek naar een ervaren verpleegkundige. Lees snel onze vacature en neem contact met ons op.

Werken bij DrieGasthuizenGroep: zo ziet dat eruit
Wij zijn thuis bij onze bewoners. Achter elke deur tref je weer een andere bewoner en dus een ander verhaal aan. Wat is er nu mooier dan deze mensen de hulp te bieden die ze zoeken en nodig hebben? Daar denken wij hetzelfde over. We denken daarom met je mee en luisteren naar jouw wensen en behoeftes, zodat jij jouw werkplezier door kan geven in de zorg aan onze bewoners. We stimuleren je talenten met opleidingen op maat, doorgroeimogelijkheden en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Geen ambitie is te groot.

Locatie Drie Gasthuizen is een van onze grootste locaties en heeft vier afdelingen, namelijk de beuk, berk, eik en wilg. In totaal hebben we ruimte voor +/- 130 bewoners. 

Dit bieden wij!

  • Een salaris tussen €2.695,33 - €3.848,27 per maand op basis van 36 uur, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (FWG 45);

  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: opleidingsmogelijkheden, individueel leerbudget, pensioen, eindejaarsuitkering, telefoon/laptop/tablet regeling, fietsregeling en een actieve personeelsvereniging;

  • Wisselende diensten (dag/avond/weekenden);

  • Een prettige, professionele en vooral een gezellige werksfeer;

  • Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling;

  • Een stimulerende werkomgeving die gericht is op samenwerking, binnen je team en met de andere geledingen van de organisatie.

 

 

Dit streef je na in je functie van Verpleegkundige
Binnen locatie Drie Gasthuizen wordt het normale dagelijkse leven vorm gegeven. Het doel is een optimaal gezellig woon- en leefklimaat voor de bewoners te creëren. Als verpleegkundige ben jij hier onderdeel van en zorg je voor de continuïteit en coördinatie van verpleeg- en zorgactiviteiten voor de bewoners op de afdeling. Je verricht/begeleid alle voorkomende verpleegtechnische handelingen waarvoor je bent opgeleid. Samen met je collega’s wordt zorg gegeven aan bewoners volgens het zorgleefplan en ben jij het eerste aanspreekpunt voor de bewoners en familie. Je bent verantwoordelijk voor de zorg die een bewoner krijgt en bewaakt het proces of de zorg goed op elkaar is afgestemd.

Het begeleiden van collega’s/leerlingen is ook een belangrijke taak. Je zet je kennis en ervaring in om bij te dragen aan een prettig leefklimaat voor onze bewoners

En jij?
Jij bent een gastvrije, betrokken, flexibele én empathische professional en je bent in staat om bewoners te betrekken bij de dagelijkse gang van zaken en hen te motiveren en te begeleiden om weer zelfstandig te gaan functioneren. Je bent in staat inhoudelijke kaders en structuur aan te brengen bij zorg implementaties, protocollen en (verpleegkundige) werkzaamheden. Ben jij daarbij communicatief sterk en draag je de doelgroep een warm hart toe? Dan denken wij dat deze functie bij jou zou kunnen passen.

En verder

  • Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar

  • Heb jij jouw verpleegkundige diploma en BIG registratie;

  • Heb jij affiniteit met de doelgroep.

Jij ziet jouw kans: werken in de zorg. Dat doe je zo.
Wil jij meer weten over waarom het zo leuk is om bij de DrieGasthuizenGroep te werken? Dan kan je contact opnemen met Angelique Roos (wilg) via telefoonnummer 0610911841, Daniëlle Hondeveld (berk & eik) via telefoonnummer 0682069283 of met Monique Wooldrik (beuk) via telefoonnummer 06 22 88 76 96. Is deze baan precies wat je zoekt? Solliciteer dan direct via de button hieronder.

Omdat wij doorontwikkeling binnen onze organisatie erg belangrijk vinden hebben de interne sollicitanten bij dezelfde geschiktheid voorrang op de externe sollicitanten. Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op zowel de interne en externe kandidaten.

Vacature delen via:

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Locatie:

In overleg

Kantooradres:

Rosendaalseweg 485 6824KK Arnhem