DrieGasthuizenGroep HRM

Leer- werktraject HBO-Verpleegkundige

Werken in de zorg combineren met een opleiding tot hbo-verpleegkundige? Dat kan! Ervaring in de zorg of een vooropleiding is niet nodig. Haal jij je 21+ toets en heb jij een goede motivatie? Dan maken we graag kennis. 

Werken en leren bij DrieGasthuizenGroep: zo ziet dat eruit
Ligt jouw hart in de zorg, maar heb jij nooit de stap durven maken of wil jij werken en leren graag combineren? Dat kan tijdens het leerwerktraject hbo-verpleegkundige. Je wordt vanaf het begin van je opleiding onderdeel van een team en gecoacht door een werkbegeleider, die je met alle plezier helpt waar nodig en die luistert naar je behoeftes. Je gaat gemiddeld een dag in de week naar school en werkt daarnaast minimaal 20 uur. 

Bij DrieGasthuizenGroep zijn we thuis bij onze bewoners. Achter elke deur tref je weer een andere bewoner en dus een ander verhaal. Wat is er nu mooier dan deze mensen de hulp te bieden die ze zoeken en nodig hebben? Daar denken wij hetzelfde over, zodat jij jouw werkplezier door kan geven in de zorg aan onze bewoners. We stimuleren talenten met opleidingen op maat en zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. Geen ambitie is te groot. 

Onze voordelen kort samengevat:

  • Een salaris conform CAO VVT FWG 50 €2.938,60 - €4.264,33 op basis van 36 uur in de week;

  • Aanvullend vakantietoeslag, pensioen en eindejaarsuitkering;

  • Telefoon/laptop regeling, fietsregeling en een actieve personeelsvereniging; 

  • Voldoende begeleiding door onze hbo-v leer- en werkbegeleider; 

  • Een prettige en professionele werksfeer gericht op samenwerken binnen het team en met de rest van de organisatie. 

Jij ziet je kans schoon, werken in de zorg als hbo-verpleegkundige
Tijdens je opleiding krijg jij steeds meer vaardigheden en theorieën aangereikt. In de zorg kom je vooral in aanmerking met uitdagende, hoogcomplexe zorg. Aan de hand van jouw studiejaar en ervaring bepalen wij welke handelingen jij wel en niet kan doen. Verder ondersteunen we jou bij het ontwikkelen van de vaardigheden: 

  • Communiceren op maat, zowel fysiek als digitaal (eHealth);

  • Indiceren van zorg en inrichten van het proces; 

  • EBP, Evidence-Based Practice werken;

  • Coachen van collega’s en leerlingen na behalen van je studie; 

  • Kwaliteit overstijgend werken. 

En jij? 
Voor deze functie zoeken wij iemand die gemotiveerd is om de zorg in te gaan. Zoals genoemd, is een vooropleiding of ervaring niet nodig. Je bent bereid om naast je studie minimaal 20 uur te werken. Je hebt een goede communicatieve basis en een flexibele houding. Flexibiliteit zit niet alleen in het werken van verschillende diensten, maar ook bij het inspelen op onverwachte situaties. 

 

Enthousiast of meer weten?
Wil jij meer weten over het werken en leren bij DrieGasthuizenGroep? Dan kan je contact opnemen met onze recruiter Asena Iricagil via telefoonnummer 06 47 68 51 30 of met opleidingsfunctionaris Rosanne Wieland op 06 58 94 91 75. Wil jij vooral weten of de zorg bij je past? Dan kan je bij ons ook altijd een dag meelopen. 

Omdat wij doorontwikkeling binnen onze organisatie erg belangrijk vinden hebben de interne sollicitanten bij dezelfde geschiktheid voorrang op de externe sollicitanten. Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op zowel de interne en externe kandidaten.

 

 

Vacature delen via:

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Avond
Dag
Weekend

Locatie:

20 uur

Kantooradres:

Rijnstraat 71 6811EZ Arnhem