DrieGasthuizenGroep Insula Dei

Teamleider zorg

Voor Insula Dei, onderdeel van DrieGasthuizenGroep, zijn wij op zoek naar een ervaren teamleider voor de somatische afdeling. Als teamleider zorg draag jij mede verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg op jouw locatie. Ben jij de teamleider die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Werken bij Insula Dei onderdeel van DrieGasthuizenGroep: zo ziet dat eruit
Bij DrieGasthuizenGroep zijn we thuis bij onze bewoners. Achter elke deur tref je weer een andere bewoner en dus een ander verhaal. Wat is er nu mooier dan deze mensen de hulp te bieden die ze zoeken en nodig hebben? Daar denken wij hetzelfde over, zodat jij jouw werkplezier door kan geven in de zorg aan onze bewoners. We stimuleren talenten met opleidingen op maat en zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. Geen ambitie is te groot. DrieGasthuizenGroep biedt vanuit hun visie ouderen in Arnhem en omgeving de mogelijkheid om de eigen levenskoers te bepalen. Dat gebeurt vanuit de kernwaarden gastvrij, flexibel, ondernemend en betrokken. Iedere oudere in Arnhem en omgeving kan bij DrieGasthuizenGroep terecht voor ondersteuning in het dagelijkse leven thuis, ongeacht waar hij of zij woont. De cliënt staat centraal, maar de collega staat op één. 

Locatie Insula Dei
Deze locatie ligt in Arnhem Noord op het prachtige landgoed Rennen Enk aan de Velperweg. Het is de grootste locatie van DrieGasthuizenGroep met ruimte voor ongeveer 240 bewoners. Sinds 3 jaar maakt Insula Dei deel uit van de DrieGasthuizenGroep. De locatie bestaat uit een vleugel noord (PG) en een vleugel zuid (somatiek). Op de afdeling waar jij leiding aan gaat geven, wonen 32 bewoners met een somatische zorgindicatie. 

Onze voordelen kort samengevat:

  • Een salaris tussen €3.256,53– €4.906,49 per maand op basis van 36 uur, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (FWG 55);

  • Een prettige en professionele werksfeer;

  • Ruimte voor jouw professionele ontwikkeling;

  • Een stimulerende werkomgeving die gericht is op samenwerking;

  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: opleidingsmogelijkheden, individueel leerbudget, pensioen, eindejaarsuitkering, telefoon/laptop/tablet regeling, fietsregeling en een actieve personeelsvereniging.

Dit streef je na in de functie van Teamleider zorg
Voor Insula Dei, onderdeel van DrieGasthuizenGroep, zijn wij op zoek naar een ervaren teamleider voor de somatische afdeling. Als teamleider zorg draag jij mede verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg op jouw locatie. Je hebt een helikopterview waarmee je ontwikkelingen kunt overzien, biedt structuur en kaders aan het team, en zorgt voor een optimale werkomgeving. Je ontwikkelt en implementeert een effectieve werkomgeving en hebt tevens een goed oog voor financiën en bedrijfsvoering.

Je bent in staat om zowel de behoeften van individuele collega’s als het team als geheel te herkennen en hierop in te spelen. Je hebt aandacht voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de teamleden, omdat werkplezier bijdraagt aan goede zorg voor de bewoners. Samen met de coördinerend verpleegkundigen op jouw locatie bewaak je de kwaliteit van zorg en zet je verbetertrajecten in waar nodig.

Naast je aandacht voor het team, bewoners en kwaliteit van zorg, laat je zien dat gezamenlijk resultaat belangrijk voor je is. Je stelt jaarplannen op, bewaakt de voortgang, beheert het afdelingsbudget en voert het HR-beleid uit.

De organisatie heeft een positieve beweging ingezet gericht op professionaliteit en kwaliteit van zorg. Je krijgt de uitdaging om actief bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en implementatie van operationeel en tactisch (afdelings)beleid en de lopende ontwikkeling. Van jou wordt verwacht dat je energie en inspiratie brengt. Je werkt proactief samen met je collega-teamleiders op jouw locatie om tot een gezamenlijk locatiebeleid te komen.

En jij? Jij hebt het hart op de juiste plek

  • Een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau;

  • Jij bent beschikbaar voor 28-32 uur;

  • Jij hebt ervaring in de rol van leidinggevende, met een pré voor de ouderenzorg; 

  • Inzicht heeft in groepsdynamiek en daarop weet te anticiperen;

  • Energiek is en kennis heeft van teamontwikkeling;

  • Oog en oor heeft voor collega’s; 

  • Ondernemend, proactief en daadkrachtig is, kansen ziet en lef heeft; 

  • Zichtbaar is op de locatie en de verbinding zoekt met jouw mede-collega´s.

Enthousiast of meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lorna de Vos (teamleider) via 06 14684458 of Deborah Matser (Adviseur Arbeidsmarkt) via 06 82041087 of tot slot per mail via vacature@driegasthuizengroep.nl 

Is deze baan precies wat je zoekt? Solliciteer dan direct via de button hieronder. De vacature staat open tot wij de geschikte kandidaat hebben gevonden voor deze functie.

Omdat wij doorontwikkeling binnen onze organisatie erg belangrijk vinden hebben interne sollicitanten bij dezelfde geschiktheid voorrang op de externe sollicitanten. Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op zowel de interne als externe kandidaten.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024-172

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

28-32

Kantooradres:

Velperweg 139 6824HK Arnhem