DrieGasthuizenGroep Watergaerde

Verzorgende IG Watergaerde (Lange diensten)

Heb jij affiniteit en/of ervaring met het verlenen van zorg in de thuissituatie? Spreekt het je aan om te werken op een plek waar alle cliënten op loopafstand van elkaar wonen? Kom dan werken in appartementencomplex Watergaerde.

Werken op Watergaerde, zo ziet dat eruit
Appartementencomplex Watergaerde is gelegen in de Arnhemse wijk Monnikenhuizen aan de Monnikensteeg. Hier wonen 55-plussers zelfstandig in een ruim appartement. Een deel van deze bewoners ontvangt thuiszorg van Thuiszorg Groot Gelre (onderdeel van DrieGasthuizenGroep). Als verzorgende IG op Watergaerde begeleid jij cliënten in complexe en minder complexe zorgsituaties. Samen met het team biedt je de zorg die nodig is en ondersteun je in het behouden van eigen regie. Zo kunnen de cliënten op Watergaerde zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in hun vertrouwde omgeving.

Samen met jou in mogelijkheden denken is wat wij doen
Als werkgever luisteren we naar jouw wensen en behoeften en denken mee met wat binnen jouw situatie past. Wat kan jij, wil jij en vind je belangrijk? In overleg is veel mogelijk en we stimuleren ambities. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag mee in jouw toekomstbeeld. Zo is het mogelijk om opleidingen te volgen en kan je doorgroeien. Je wordt opgenomen in een warme organisatie met een open en vertrouwelijke sfeer.

Dit bieden wij

  • Een bruto salaris conform CAO VVT, FWG 40 (€2.536,95 - €3.502,58) op basis van 36 uur per week;

  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld, eindejaarsuitkering, fietsplan, etc;

  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden op zowel professioneel als persoonlijk vlak;

  • In overleg met je collega’s je rooster bepalen en waar mogelijk aan laten sluiten op jouw persoonlijke situatie;

  • Lange diensten; 

  • Korte reisafstanden tijdens je werk. Cliënten wonen op loopafstand van elkaar in het appartementencomplex. Je hoeft je tijdens je werk niet met auto of fiets te verplaatsen. 

Jouw functie als Verzorgende IG
Met jouw kennis en positiviteit draag je bij aan het organiseren van passende zorg en ondersteuning in de thuissituatie. Als verzorgende IG verricht je verpleegtechnische handelingen en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan. Het is een zelfstandige rol, maar uiteraard kun je rekenen op prettige collega’s. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorg op alle fronten. Hier ga jij een hele belangrijke rol in spelen.

En jij?
Wij zoeken mensen die gastvrij, betrokken en ondernemend zijn. Jij bent niet bang om zelfstandig aan de slag te gaan en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en signaleringsvermogen. Je maakt makkelijk contact, kan goed luisteren en treedt cliënten met inlevingsvermogen tegemoet. Daarnaast weet jij cliënten te stimuleren met een gezonde dosis overtuigingskracht. Zowel in teamverband als zelfstandig ben jij in staat te functioneren in het belang van onze cliënten. Uiteraard heb je een team aan prettige collega’s achter je staan waarop je kan terugvallen wanneer nodig.

En verder?

  • Heb je een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG; 

  • Ben je een proactieve, betrokken én flexibele professional;

  • Heb je affiniteit en/of ervaring met het verlenen van de extramurale zorg;

  • Ben je voor +/- 20 uur beschikbaar. 

Enthousiast of meer weten?
Voor meer informatie over de functie of het werken op Watergaerde kun je contact opnemen met Kim Wolters via 026 - 363 9 223.
Is deze baan precies wat je zoekt? Solliciteer dan direct via de button hieronder.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024-174

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Locatie:

+/- 20 uur

Kantooradres:

Rijnstraat 71 6811EZ Arnhem