DrieGasthuizenGroep Financiën en Bedrijfsvoering

Financial controller

Samen met een business controller ben jij verantwoordelijk voor de financiële stuurinformatie van een aantal entiteiten. Je werkt zelfstandig aan periode afsluitingen en verzorgt de financiële analyse en toelichting. Er speelt veel en je kunt ook bijdragen aan de uitrol van een BI tool en de optimalisatie van diverse financiële processen. Op deze wijze kun je echt zelf bouwen aan verbeterde informatie en processen en krijg je de kans om een persoonlijke werkrelatie met stakeholders op te bouwen. 

Deze functie is een uitgelezen kans voor een professional die de stap wil zetten naar Financial Controller. Heb jij inmiddels een aantal jaren ervaring in Accounting of als Assistent Controller en ben je een assertief persoon die goed kan plannen, overzicht kan behouden, nieuwsgierig is en houdt van vernieuwing? Lees dan snel verder.

De organisatie
DrieGasthuizenGroep is letterlijk onze oudste klant. Sinds 1246 is deze organisatie actief in (woon)zorg en welzijn. In het prachtige monumentale pand “Sint Peters gasthuis” (oudste pand van Arnhem), zetelt tegenwoordig de bedrijfsvoering van deze organisatie.

De organisatie is financieel gezond en kent een omzet van meer dan €100 miljoen. DrieGasthuizenGroep biedt wonen, zorg en diverse diensten aan. Meer dan 2000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor mensen met een zorgvraag. Van thuiszorg tot specialistische ouderenzorg. 

Het is een lerende organisatie waar ruimte wordt geboden voor de ontwikkeling en het oprekken van kaders. De organisatie faciliteert en stimuleert persoonlijk leiderschap van medewerkers. 

Het team control bestaat uit vier Financial Controllers en vier Business Controllers. Jullie maken onderdeel uit van de afdeling financiën en control welke aangestuurd wordt door de Manager Financiën & Administratie. Elke Financial Controller heeft de verantwoordelijkheid voor een aantal toegewezen domeinen en/of zorglocaties. 

 

De functie
Als Financial Controller bij DrieGasthuizenGroep heb jij een afwisselende functie, met veel verantwoordelijkheden. 

In grote lijnen jouw takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer en inrichting van de grootboekadministratie, staat van reserves & voorzieningen en activa;

  • Je verzorgt analyses op financiële afwijkingen en geeft daar toelichting op;

  • Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen;

  • Je bewaakt de effectiviteit en efficiëntie van financieel-administratieve (en fiscale) werkprocessen en werkinstructies, signaleert knelpunten en risico’s en stelt verbeterplannen op. 

  • In samenwerking met jouw collega’s (Financial Controllers) ondersteun je de organisatie in het beschikbaar stellen en door ontwikkelen van de financiële informatie. 

Hier worden wij blij van
Jouw persoonlijkheid maakt het verschil. We zoeken iemand met flair, die niet schrikt van een omgeving die volop in ontwikkeling is. Je vindt het fijn dat er aandacht is voor jouw ideeën en plannen. Jij bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag te gaan met oog voor verbeteringen van meerdere zorglocaties. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende kenmerken:

  • HBO+ werk en denkniveau;

  • Succesvol afgeronde opleiding in finance;

  • 2+ jaar relevante werkervaring;

  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;

  • Resultaatgerichte teamspeler, denkt in oplossingen en mogelijkheden.

Wat doen we om jou blij te maken?
DrieGasthuizenGroep is informeel in de omgangsvorm, maar formeel als het aankomt op het verlenen van de beste zorg. Medewerkers worden daarom volledig en maximaal gefaciliteerd en er is ruimte voor groei en ontwikkeling. 

  • Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt max € 4264,33 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

  • Telefoon, laptop en tablet van de zaak;

  • Persoonlijke ontwikkeling door middel van verschillende opleidingsmogelijkheden;

  • Een goede pensioen regeling;

  • Flexibele werktijden;

  • 8,33% eindejaarsuitkering;

  • 8% vakantiegeld;

  • 29 vakantiedagen.

Deze sollicitatie draait om jou
Kom in beweging!? CV of motivatiebrief is niet nodig. Laat mij op persoonlijke wijze weten dat je interesse hebt.

De werving en selectie voor deze functie wordt verzorgd door Talent in Finance. Contactpersoon is Jan Smith, 06-54301205. Jan@talentinfinance.nl. Heb je interesse? Solliciteer dan via de website van Talent in Finance via deze link https://talentinfinance.nl/vacatures/financial-controller-348/

Vacature delen via:

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

32-36 uur

Kantooradres:

Rijnstraat 71 6811EZ Arnhem