DrieGasthuizenGroep Innovatie, Beleid & Kwaliteit

Cliëntadviseur Coördinatiepunt Verblijf Arnhem e.o.

Ben jij als ervaren zorgprofessional toe aan een nieuwe uitdaging? Voor ons coördinatiepunt in Arnhem zijn wij op zoek naar een Cliëntadviseur die het verschil komt maken vanaf 16 uur in de week.

Werken bij het coördinatiepunt in Arnhem: zo ziet dat eruit
Het Coördinatiepunt Verblijf is een samenwerking tussen DrieGasthuizenGroep, Attent Zorg en Behandeling, Innoforte, Liemerije, Pleyade en Menzis. Het is een gezamenlijk aanspreekpunt voor acute zorgvraag voor verblijf in de regio. De afgelopen jaren heeft het zich ontwikkeld tot een integraal punt van informatie, waarbij de acute vraag bij instroom en doorstroom centraal staat in plaats van de zorgindicatie / financiering op de zorgsoort. Het doel van het Coördinatiepunt Verblijf is om de acute verblijfzorg en ondersteuning voor ouderen nu en op lange termijn fundamenteel te verbeteren. Wil je meer weten over het Coördinatiepunt verblijf, kijk dan op https://coordinatiepuntverblijf.nl/

Wanneer je als Cliëntadviseur aan de slag gaat kom je in dienst bij DrieGasthuizenGroep maar werk je volledig bij het Coördinatiepunt Verblijf. Wat wij bieden:

  • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (€2.938,60-€4.264,33) op basis van 36 uur;

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals eindejaarsuitkering, vakantiegeld en laptop, telefoon en fietsplan; 

  • Een contract voor een jaar, met de intentie tot verlenging.

Dit streef je na in de functie als Cliëntadviseur
Je regelt een (tijdelijke) verblijfsplek voor inwoners vanuit de regio die vanwege hun gezondheid en vanuit een acute situatie niet kunnen wonen waar ze op dat moment wonen. Je denkt mee over complexe en langdurige verblijfsvraagstukken en zorgt ervoor dat er een goede informatievoorziening is naar alle betrokkenen over wensen, mogelijkheden en voortgang van de gemaakte afspraken. De huisarts of andere verwijzers,  informeer en adviseer jij bij vraagstukken over ouderen in zijn wijk praktijk. Wanneer je verbeterpunten ziet voor het Coördinatiepunt Verblijf kom jij proactief met verbetervoorstellen richting de leidinggevende. Knelpunten in de regio signaleer je en samen met de leidinggevende bouwen jullie aan het Coördinatiepunt Verblijf. Tot slot zijn jullie samen het aanspreekpunt voor de verwijzers, zorgaanbieders en andere netwerkpartners die betrokken zijn. 

En jij?
Jij bent de schakel tussen veel partijen dus jouw communicatieve vaardigheden zijn van belang en je weet ook wanneer jij naar de situatie je communicatie aan dient te passen. Je hebt een bemiddelende functie en daarin is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je denkt in oplossingen en bent hier flexibel in. De samenwerking binnen en buiten jouw team weet jij te vinden om te komen tot een zo goed mogelijk resultaat. Administratief werken doe jij nauwkeurig!

Daarnaast:

  • Een relevant HBO diploma, bij voorkeur met een zorgachtergrond en je hebt ervaring in de zorg;

  • Je bent voor minimaal 16 uur in de week beschikbaar (je werklocatie is Arnhem Zuid)

  • Kennis van actuele wet- en regelgeving binnen de ouderenzorg.

Enthousiast of meer weten?
Wil jij aan de slag als onze nieuwe Cliëntadviseur? We heten je van harte welkom. Wil jij nou meer weten over deze functie? Dan kan je contact opnemen met Nicole Wilborts. Hoofd coördinatiepunt van Coördinatiepunt Verblijf via 06-54768976 (maandag tot en met donderdag).

Bij gelijke geschiktheid hebben interne sollicitanten voorrang op externe sollicitanten. Indien er sprake is van herplaatsingskandidaten worden deze met voorrang op de interne- en externe kandidaten meegenomen in de procedure. 

Vacature delen via:

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Kantooradres:

Rijnstraat 71 6811EZ Arnhem