DrieGasthuizenGroep Dagbesteding Bonte Specht

Oproepkracht Groepsbegeleider Bonte Specht

Als groepsbegeleider help jij mee aan de zelfredzaamheid van bezoekers van Groepsbegeleiding (dagbesteding) de Bonte Specht, door het organiseren van een veelzijdig programma. Wij zijn op zoek naar een oproepkracht ter uitbreiding van ons leuke team.

Werken bij de Bonte Specht onderdeel van DrieGasthuizenGroep: zo ziet dat eruit
De Bonte Specht is een groepsbegeleidingslocatie van DrieGasthuizenGroep en is gevestigd aan de Beekstraat in het centrum van Arnhem. Het biedt een plek voor (kwetsbare) ouderen met (beginnende) dementie en/of ouderdomsklachten. Samen met een groep collega’s werk je aan het behoud van de zelfredzaamheid van de doelgroep. In totaal werken er vier collega’s bij de Bonte Specht.

Onze voordelen kort samengevat:

  • Een salaris conform CAO VVT (op basis van 36 uur) tussen €2.536,95 - €3.502,58(FWG 40);

  • Een uitdagende werkomgeving met een prettige en professionele werksfeer;

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband; 

  • Aanvullend vakantietoeslag, pensioen en eindejaarsuitkering;

  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Dit streef je na in je functie als groepsbegeleider
Jij zorgt ervoor dat er dagelijks activiteiten zijn. Je bent creatief in het verzinnen van verschillende activiteiten, zoals muziek, geheugenactiviteit, bewegingsgerichte activiteiten en jij bent op de hoogte van onderwerpen die kunnen spelen bij de doelgroep ouderen. Daarnaast maak je zorgplannen, rapporteer je in het cliëntdossier en ben jij de contactpersoon van cliënten en/of de mantelzorger. 

En verder?

  • Je levert een bijdrage aan de zelfredzaamheid van de cliënten;

  • Ontwikkelt nieuwe activiteiten;

  • Begeleid je vrijwilligers tijdens de werkzaamheden.

En jij?
Jij hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. 

Zowel in teamverband als zelfstandig ben jij in staat te functioneren in het belang van de cliënten. Daarnaast ken je de thema’s die een rol spelen bij de ouder wordende mens. Affiniteit met de doelgroep is een must. Je weet hoe je sociaal omgaat met de doelgroep en je bent je ervan bewust dat alert zijn belangrijk is bij het organiseren van de activiteiten.

En verder?

  • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau 4 VVT, WMD, GGZ of een vergelijkbare richting;

  • Aangevuld met ervaring op het gebied van activiteitenbegeleiding.  

Enthousiast of meer weten?
Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Loes Trimp (06 - 30302380) of Jacobien van Midwoud (06 - 12739816). Is deze baan precies wat je zoekt? Solliciteer dan direct via de onderstaande button! Wij komen graag met je in gesprek.

Omdat wij doorontwikkeling binnen onze organisatie erg belangrijk vinden hebben de interne sollicitanten bij dezelfde geschiktheid voorrang op de externe sollicitanten. Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op zowel de interne en externe kandidaten.

Vacature delen via:

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Kantooradres:

Rijnstraat 71 6811EZ Arnhem