DrieGasthuizenGroep Catharina

Leerwerkbegeleider HBO-V

Voor de woon-zorgafdelingen zijn wij op zoek naar een leerwerkbegeleider voor onze hbo-verpleegkundige studenten.

Werken bij DrieGasthuizengroep: zo ziet dat eruit
DrieGasthuizenGroep is een organisatie met een lange geschiedenis in de ouderenzorg. De cliënt staat centraal, maar de collega staat op een. We denken daarom met alle collega’s mee, zodat het werkplezier doorgegeven kan worden in een goede zorg voor de bewoners en naar de collega’s onderling. Geen ambitie is te groot.

Als leerwerkbegeleider werk je verdeeld over de 7 woonzorglocaties van DrieGasthuizenGroep. Alle locaties zijn in Arnhem Noord. Insula Dei is hiervan de grootste met maar liefst 240 bedden. Op deze locatie hebben wij somatische en PG afdelingen. Op Huize Kohlmann, een kleine locatie in het centrum van Arnhem is dit ook. Hoogstede/Klingelpoort hebben naast PG en Somatiek ook studio’s. Bij Westerkade ligt de focus op parkinson en Drie Gasthuizen heeft alleen somatische afdelingen. Dan is er tot slot nog locatie Heijendaal. Deze locatie heeft drie PG afdelingen, waarvan 1 leerafdeling. Deze afdeling wordt vooral gerund door studenten. Ook heeft locatie Heijendaal een kortdurend verblijf.

Onze voordelen kort samengevat:

  • Een salaris conform CAO VVT FWG 50 (€3.013,60 – €4.370,94) op basis van 36 uur. Inschaling is afhankelijk van ervaring. Daarnaast 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;

  • Een prettige en professionele werksfeer met ruimte voor ontwikkeling;

  • We vinden een gezonde werk-privé balans erg belangrijk en denken daarom graag mee in een goede werkindeling.

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: opleidingsmogelijkheden, individueel leerbudget, fietsregeling, pensioen, telefoon/laptop regeling.

Dit streef je na in de functie van Leerwerkbegeleider hbo-v
Als leerwerkbegeleider begeleid je hbo-verpleegkunde studenten en stagiairs verspreid over de verschillende locaties en afdelingen van DrieGasthuizenGroep. Dit doe je door alle activiteiten te begeleiden binnen het primaire proces, naast en samen met jouw collega´s in dezelfde rol als werkbegeleider. Tijdens het (meewerken) geef jij de student instructie en coaching en speel je in op de leervoorkeuren van de student. Je leert ze een goede beroepshouding en monitort het leerproces, met als doel het behalen van de gestelde opleidings- en ontwikkeldoelen van de student.

Daarnaast signaleer jij het huidige leerklimaat op de afdelingen en locaties en bespreek je dit met teamleiders en opleidingsfunctionarissen indien nodig. De student heeft wel te allen tijde regie over zijn eigen leerproces, waarbij we uitgaan van het BPV beleid en de werkgeversvisie positief en gezond werken.

En jij?
Het begeleiden van studenten kan jij als geen ander. Je weet met jouw sociale vaardigheden hoe je in moet spelen op de verschillende type studenten en hoe je ze kan motiveren om het beste uit hun studie te halen. Je hebt kennis van gesprekstechnieken en reflectiemodellen en weet dit ook toe te passen. Planmatig ben je sterk, waardoor je de tijd goed weet te verdelen tussen de diverse studenten op verschillende locaties.

En verder:

  • Heb jij de opleiding hbo verpleegkunde afgerond;

  • Beschik je over een BIG registratie;

  • Ben jij voor minimaal 16 uur beschikbaar;

  • Heb jij de training van werkbegeleiders op de HAN nog niet gevolgd, dan sta je er voor open om deze te volgen.

Ben jij enthousiast of wil je meer weten?
Dan kan je contact opnemen met Nicole Pijnenburg via 0683612720 of via vacature@driegasthuizengroep.nl. Wil je solliciteren? Dat kan via onderstaande button.

Omdat wij doorontwikkeling binnen onze organisatie erg belangrijk vinden hebben de interne sollicitanten bij dezelfde geschiktheid voorrang op de externe sollicitanten. Herplaatsingskandidaten hebben voorrang op zowel de interne en externe kandidaten.

Vacature delen via:

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract
Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

16 uur

Kantooradres:

Rijnstraat 71 6811EZ Arnhem